Sodipa zeehengelclub

Algemene ledenvergadering op 26 maart 2022

Beste vrienden,

Na meer dan 2 jaar Corona en alle beperkingen van dien kunnen we dit jaar al iets meer doen.  Onze kampioenenviering en algemene ledenvergadering zijn al enkele jaren weggevallen en dat gaan we nu goedmaken.  We gaan voor de all-in one !  Het wordt een algemene ledenvergadering en viering van onze kampioenen in een miniversie.  Nog niet zoals het was want het is nu allemaal last minute.  We starten vanaf 10 uur met onze ledenvergadering en de viering van onze kampioenen.   Daarna aansluitend een etentje aangeboden door onze club.  Niet fancy maar het wordt zeker een gezellig samenen zijn na al die verloren tijd !   Jullie weten dat ons bestuur maar uit 3 bestaat met in bijstand onze Gie, en daarom hebben we het ons iets gemakkelijker gemaakt en hebben we een zaaltje geboekt in café brasserie de Graanmaat te Sint Niklaas.  Verschillende mensen onder ons kennen de zaak en weten dat het daar lekker lunchen is.  Hoe ziet ons programma eruit :

  • Algemene ledenvergadering 10 uur ( bespreking door het bestuur van het wel en we van onze club) Waar we naar toe gaan en welke zaken belangrijk zijn in de toekomst. ‘Opmerkingen graag voordien laten weten aan het bestuur zodat wij gemakkelijker kunnen inspelen en correct antwoorden op de vergadering.’
  • Viering van onze kampioenen ! 12 uur
  • Maaltijd aangeboden door onze club. 13 uur. Dit betreft eigenbereide stoverij(Van de Graanmaat) met frietjes.  Vegetariërs laten dit aan ons weten zodat er voor hen iets anders kan worden klaargemaakt.   Dranken zijn voor eigen rekening !!
  • Nakaarten bij de koffie !
  • Einde

Voordelen van de Graanmaat : Geen gedoe voor het bestuur.  Parking over de deur.  Heel toegankelijk voor mindervaliden.  Lekker eten en onze eigen kelner.  Aangenaam kader.  Goede ligging voor iedereen.  Partners mogen meekomen (chauffeurs 😊) Eten zelf te betalen en tijdens de algemene ledenvergadering tijdelijk in de brasserie/café verblijven. 

Inschrijven bij mezelf :  via mail mario.dobbelaere@telenet.be

Zaterdag 26 maart 2022 in de Graanmaat te Sint Niklaas

Volgende Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. mario 4 maart 2022

    ikke

Een reactie achterlaten

© 2024 Sodipa zeehengelclub

Thema door Anders Norén