Sodipa zeehengelclub

wedstrijd te Nieuwpoort 16/12/23 gaat door !!!

Beste vrienden, de wedstrijd kan doorgaan. Alles in overleg met de bootmanager. We hebben 2 boten ter beschikking. De Narwal en Shelly-D. We zijn echter met 12 vissers. Het wordt dus hengelen met 1 hengel en redelijk dicht tegen elkaar. lekker gezellig nu we nog eens samen kunnen zijn 🙂 Er zit volgens de schippers genoeg wijting en ook wat schar. De vispan kan dus uit de kast ! Ik wil iedereen er nog aan herinneren om zeker zijn reddingsvest mee te nemen en ook aan te doen. We worden verwacht aan de traditionele ponton. Rond 7.30 uur ! De baggerwerken zijn achter de rug en de boten VVBZ zouden terug op hun plaats moeten liggen. Tot zaterdag.

Mario

Volgende Bericht

Vorige Bericht

Een reactie achterlaten

© 2024 Sodipa zeehengelclub

Thema door Anders Norén