Sodipa zeehengelclub

Bestuur en contact

Bestuur Sodipa SZHC

Mario Dobbelaere

Mario Dobbelaere is Voorzitter van onze hengelclub.  Ook is hij beheerder en maker van onze website en clubblad.  Steeds is hij bereikbaar voor een babbel of een probleempje.  Hij is lid van onze club sinds 1986  en is steeds telefonisch te bereiken.  Omwille van phishing worden deze gegevens niet meer weergegeven.  

Marcel Audenaert

Marcel is penningmeester van onze club en tevens organisator van onze internationale trips.  Marcel kijkt er op toe dat alle betalingen perfect inorde zijn.  Hij is  lid van in de beginjaren van onze club. Marcel is te bereiken via zijn gsm  Omwille van phishing worden deze gegevens niet meer weergegeven. 

Gilbert Pauwels

Gilbert is secretaris van de club.  Buiten een goede hengelaar weet Gilbert alles van de reglementen en beslissingen in onze club.    Gilbert is te bereiken op gsm Omwille van phishing worden deze gegevens niet meer weergegeven. 

medewerkers

Guido Breemersch

Guido is onze steun en toeverlaat.  Jaren was hij bestuurslid als secretaris, sportbestuurder en penningmeester.  Ook heeft hij  Sodipa zeehengelclub samen met anderen op poten gezet.  Momenteel helpt hij nog stevig achter de schermen.  Alle uitslagen worden trouwens door Gie gemaakt !  Hij is ook altijd goed voor een babbel en is als topvisser bekend in Belgenland.

© 2024 Sodipa zeehengelclub

Thema door Anders Norén