Sodipa zeehengelclub

Aflassing wedstrijd te Nieuwpoort

Beste vrienden,

Ik begrijp de reacties van deze morgen maar de beslissing is en was terecht. Omdat er ’s morgens een tweetje staat wil dit niet zeggen dat ’s middags geen 6 je kan staan. Ook vandaag en bijna heel de week stond er tegen 12 uur een 5 a 6 beaufort. Ik kan het weten want ik stond op het strand. Vele boten zijn naar binnen gekomen omdat het niet leuk meer was. Stroom tegen wind. Te Nieuwpoort was het nodig om minsten 6 mijl te varen. Dit zou complete chaos geweest zijn. De enkele boten te Blankenberge die tegen het strand of muur zijn gaan liggen hadden amper een vis. Het is spijtig maar het is nu zo ! Bij volgende wedstrijd steeds zelf naar Dennis bellen of naar de website kijken of de wedstrijd doorgaat. Dit is nu eenmaal de procedure ! Vriendelijk groeten,

Mario voor het bestuur

Volgende Bericht

Vorige Bericht

Een reactie achterlaten

© 2024 Sodipa zeehengelclub

Thema door Anders Norén