Sodipa zeehengelclub

Lekkere spaghetti na het vissen !

Beste vrienden,Wie er interesse heeft om na onze hengeldag van zaterdag een spaghetti te eten aan de halve prijs moet mij zo snel mogelijk iets laten weten.  De club legt per spaghetti 5 € bij dus zo goed als de helft.

Op deze manier kunnen we nog eens gezellig samen zitten en wat bijpraten.  Vlug vlug naar huis na het hengelen is een afbraak aan de rust en ontspanning.  Behalve als je niet anders kan natuurlijk.

Laat mij via mail of telefoon snel iets weten zodat ik wat tafels kan reserveren.Een ander paar mouwen is het parkeren.  De plaatsen zijn ter hoogte van de boten niet beschikbaar omwille van het festival “beachland’ Gezien we allemaal redelijk vroeger zijn dan de meeste toeristen zullen er nog wel plaatsen vrij zijn ter hoogte van Aldi en de grote baan richting Wenduine.  Beste is met de auto even alles afzetten ter hoogte van de boten en dan auto verplaatsen.  We houden wel een mannetje ter plaatse om op te letten.  Carpool is dus aangeraden.

Morgen weten we meer of het al dan niet doorgaat al ziet het er niet zo heel slecht uit.

Groetjes Mario

Volgende Bericht

Vorige Bericht

Een reactie achterlaten

© 2024 Sodipa zeehengelclub

Thema door Anders Norén