Sodipa zeehengelclub

Wedstrijd te Blankenberge

Over de visserij kunnen we kort zijn. Niet voor herhaling vatbaar. In hoofdzaak grote botten, enkele ‘grote’ tongen, horsmakrelen en een enkel scharretje. De zeebaars kreeg geen kansen omwille van de nooit aflatende mini wijtingkjes. 4 cm lang en hongerig ! Constant azen en opdraaien was de boodschap. Wat wel goed was ! ‘ s morgens het ontvangst in café de Mansarde op de grote markt te Blankenberge. Een grote zak pistolets, allerlei beleg en dat allemaal gratis. Onze schipper ” Soepke ” heeft hier deels voor gezorgd, waarvoor dank en natuurlijk ook dank aan de uitbater MARIO van de Mansarde. Ons keukenprinses Luc Morreel zorgde voor de catering en smeerde onze pistolets vol passie. Ook na de wedstrijd werden wij getrakteerd met hapjes. Het kon niet op ! Ondanks de slechte vangsten was het een aangename dag met goed weer en veel lachende gezichten ! Op naar de volgende. De uitslag volgt nog ! Mario

Volgende Bericht

Vorige Bericht

Een reactie achterlaten

© 2024 Sodipa zeehengelclub

Thema door Anders Norén