Sodipa zeehengelclub

RIP Johnny Pauwels

In alle eenvoud, zoals hij steeds geleefd heeft voor zijn echtgenote, kinderen, klein- en achterkleinkinderen is van ons heengegaan Johnny Pauwels echtgenoot van Chrisje De Wachter Op rust gesteld arbeider, Stad Antwerpen Gewezen vrijwilliger bij Samana, Zandvliet Gewezen vrijwilliger bij CM, Antwerpen Eervol bloedgever Rode Kruis geboren te Antwerpen op 4 augustus 1944 en godvruchtig overleden in ZNA Jan Palfijn te Merksem op 13 februari 2020. Gezalfd met het H. Sacrament der zieken.

Wij nodigen u vriendelijk uit om samen afscheid te nemen tijdens de eucharistieviering op vrijdag 21 februari 2020 om 10 uur in de parochiekerk St.-Catharina, Kerkendam te Stabroek. Aansluitend volgt de bijzetting van de asurne in het columbarium op de begraafplaats te Berendrecht.

Samenkomstmetgelegenheidtotgroetenvanaf 9.40uurindekerk.

We zullen hem nooit vergeten.

Chrisje De Wachter

Stefan en Monique Pauwels – Orens Sven en Jolien Tina en Wim, Luna Tim Kim Tessa en Olivier, Memphis Cliff en Kimberly, E Danny en Lieve Karcher – Pauwels Franky Pauwels (†) Shana Glen Kelly Paul en Hilde Hallemans – Pauwels Goedele en Dimi Lieven Koen en Naomi, Zoë, Axl zijn echtgenote

 Rouwadres:

Familie Johnny Pauwels p/a Laageind 62/309 2940 Stabroek zijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen Zijn schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten.

Met bijzondere dank aan zijn huisartsen Leo en Elisabeth Bril, de thuisverpleegkundigen Chantal en Marianne en het personeel van ZNA Jan Palfijn, afd. Oncologie en Urologie die Johnny met de beste zorgen hebben omringd.

www.janketelaars.be Tel. 03-664.20.58

Volgende Bericht

Vorige Bericht

Een reactie achterlaten

© 2024 Sodipa zeehengelclub

Thema door Anders Norén