Sodipa zeehengelclub

wedstrijd te Nieuwpoort 16/12/23

Beste vrienden, Tot op gisteren was het allemaal rozegeur en maneschijn en vooral weinig wind. Zaterdag ziet er vandaag “dinsdag’ al iets minder uit maar we gaan er toch vanuit dat het doorgaat. Het aas is besteld en we komen ter plaatse rond 7 uur aan de steigers. Er is echter een wijziging van de bootplaatsen. hier het bericht van VVBZ ” Via deze weg willen wij jullie als bestuur VVBZ vzw laten weten dat er in de haven van Nieuwpoort momenteel baggerwerken bezig zijn. Hierdoor liggen de boten die voor het VVBZ vzw varen tijdelijk op een andere plaats. Dit waarschijnlijk nog tot einde januari 2024. De boten liggen allen samen aan ponton D in de buitenhaven van het VVW in Nieuwpoort. Theo Verkennis sportbestuurder VVBZ vzw’

Vergeet uw reddingsvest niet en zorg voor wat eigen diepvries aas. Een voorbereid visser is er twee waard ! We houden jullie op de hoogte of het kan doorgaan. Donderdag wordt er beslist. Groetjes Mario

Volgende Bericht

Vorige Bericht

Een reactie achterlaten

© 2024 Sodipa zeehengelclub

Thema door Anders Norén